Rosierpark

Wonen aan het groen

Maarten wordt een groene plek waar heerlijk gewandeld, ontspannen en gewoond kan worden, met 74 ruime appartementen en 21 woningen in een volledig nieuw, groen binnengebied. Het park en de leefstraat zijn samen goed voor 3.800m² nieuwe publieke ruimte voor Mechelen: alle plaats voor sport & ontspanning. Je ontmoet er je buren in het gras en geniet er volop van je eigen groene long in het hart van de stad.

Vaartstraat

Gloednieuwe straat, ouderwets gezellig

Een nieuwe leefstraat waar kinderen veilig kunnen spelen zonder vrij verkeer van auto’s vormt de toegang tot Maarten. Een gloednieuw adres waar eerst niks was: een plaats om te wandelen, te fietsen, te spelen en te praten.

In de Vaartstraat kan je wonen in een duplexwoning of een appartement: in ieder geval vind je altijd wel een leuke buur om een kopje suiker van te lenen.

Een rustig drankje in je eigen tuin of terras?
Of liever de burenbarbecue in de grote collectieve tuin?
De Vaartstraat maak je zelf.

Mechelen

Overal vlakbij

De beste ligging in Vlaanderen en één van de 10 Europese steden van de toekomst volgens de Financial Times: Mechelen is een stad met geschiedenis die volop leeft in het heden. Met talloze gezellige koffiebars, aperitiefplekken, eethuisjes en gastronomische ervaringen hoef je je nooit af te vragen waarheen.

Kunst en cultuur, shoppen of gewoon even gaan lopen langs het water: Mechelen leeft op jouw ritme. En overal gratis wifi voor iedereen!

Mobiliteit

Bereikbaar & toegankelijk

Wat voorheen een gesloten bouwblok was met een ziekenhuiscomplex en parking, wordt een gezellige buurt bij centrum Mechelen, op 500m van de historische binnenstad. Maar tegelijkertijd ligt het aan het rustige water van de vaart, op 5 min van het station, én aan een eigen park: de perfecte combinatie dus van rust en bereikbaarheid.

Een ondergrondse rotatieparking, ruime fietsenstallingen en nieuwefiets- en wandelpaden door de site heen maken Maarten volop toegankelijk voor iedereen: een echt stukje stad-in-de-stad.

De troeven van Maarten

Volop groen

Een nieuw wijkpark vormt het hart van Maarten, open voor iedereen. 

Lekker stedelijk

 Een echt stukje stad-in-de-stad, een nieuwe straat en een nieuwe plek om te wonen. 

Prettig gemengd

Een buurt voor iedereen: van jonge gezinnen tot actieve senioren. 

Knap architecturaal

Een ontwerp op maat van mensen en van Mechelen, met knappe gebouwen in warme materialen. 

Lucht en ruimte

Ruime woningen en appartementen met veel plaats voor jezelf. 

Leuk wonen

Een gloedniewe buurt op een onontgonnen plek vol mogelijkheden. Een nieuwe start! 

BEN-wonen

In Maarten woon je Bijna Energie Neutraal: minder energiekosten én beter voor het milieu.

Wonen in Maarten?

Wil je als eerste weten wat er allemaal staat te gebeuren?
Of wil je graag wonen in Maarten?

Neem contact en ontvang meteen onze brochure voor het Désiré-gebouw!

Over Ciril

Ciril is de nieuwe naam van DMI Vastgoed. Met de naam beklemtoont het bedrijf 30 jaar ervaring in projectontwikkeling en een sterke focus op stadsontwikkeling: Ciril verwijst naar oprichter Cyriel Demot en naar City Real estate. Als onderdeel van Democo Group zoekt Ciril zoekt naar opportuniteiten in onze steden om beter te kunnen wonen, werken en ontspannen. Dat doet het samen met andere bedrijven, de steden zelf en de mensen die er wonen: City real estate for real people.

011 859 713      –      info@ciril.be      –      Herkenrodesingel 4b B-3500 Hasselt