Laatste fase
nu IN verkoop

Ontdek nieuwe
woningen en appartementen

7

woningEN

In de laatste fase van Maarten vinden we 14 mooie rijwoningen terug rond de groene knik in de leefstraat.

Alle woningen beschikken over drie bouwlagen en een privatieve tuin over de volledige breedte van de woning. De leefruimtes aan de tuinzijde zijn overal dubbelhoog met een royale raampartij om niet alleen ruimte te creëren, maar ook maximaal zicht en licht binnen te brengen. Vier van de woningen sluiten daarnaast ook aan op grote collectieve tuin van Maarten. De woningen zijn ook zowel langs de voordeur als via de achterdeur (dankzij een wandelpad aan de tuinzijde) te bereiken.

Appartementen

Ontdek 12 nieuwe appartementen, verdeeld over twee kleinschalige gebouwen aan de vaart en in de leefstraat.

Gebouw Anna kijkt uit over de Vaartdijk en vormt een open en groen begin van de leefstraat. Hier vinden we 6 lichtrijke hoekappartementen terug met grote terrassen uitkijkend over het water en het groen. Gebouw Très kijkt uit door de groene leefstraat richting de vaart: mooie zichten en je woont gezellig in een verkeersvrije, groene woonstraat. 

Elk appartement biedt door de verschillende gebouwen met hun eigen troeven een unieke leefervaring, afhankelijk van de ligging, de bouwhoogte, het aantal slaapkamers en het type terras. Alle appartementen zijn wel hoekappartementen: veel licht en mooie uitzichten dus!

LAATSTE FASE NU IN VERKOOP

Bekijk alle plannen van
de appartementen

Bekijk alle plannen van
de woningen

Meer informatie
over dit project?

MAARTEN

BROCHURE

Ontdek alles over de laatste fase van Maarten in onze nieuwe brochure. Heerlijk wonen in de leefstraat, aan het water.

Je laatste kans om te wonen in Maarten!

MAARTEN

MAGAZINE

Van architectuur en interieur tot mobiliteit en groen - in Maarten Magazine ontdek  je bladerend alle troeven.

Lees alles over Maarten en Mechelen als woonstad.

Ciril is een project- en stadsontwikkelaar met 30 jaar ervaring. Onze naam verwijst naar onze bezieler Cyriel Demot en naar onze passie, city real estate. Als onderdeel van Democo Group zoekt Ciril naar opportuniteiten in onze steden om beter te kunnen wonen, werken en ontspannen. Dat doet het samen met andere bedrijven, de steden zelf en de mensen die er wonen: city real estate for real people.

011 859 713      –      info@ciril.be      –      Herkenrodesingel 4b B-3500 Hasselt