FASE 1
UITVERKOCHT!

Fase 2 in ontwikkeling

7

ONTDEK Maarten

VOORLOPIG UITVERKOCHT

Maarten wordt ontwikkeld in verschillende fases. De eerste fase omvatte de gebouwen Alfred, Désiré en Jules. Alle units zijn hiervan uitverkocht. We ontwikkelen momenteel Fase 2, waar we met de gebouwen Très, Odile, Mimi en Anna individuele woningen en appartementen aan zullen bieden. Meer informatie volgt.

Wil je graag op de hoogte blijven zodra de nieuwe verkoop start? Laat dan je gegevens achter via het contactformulier. Zo zit je op de eerste rij voor nieuws over Maarten en prachtig wonen tussen park & vaart.

Wat is Maarten?

Een familie van gebouwen, een buurtpark, een leefstraat en een collectieve tuin vormen samen Maarten. Elk gebouw heeft een eigen karakter. Met appartementen, duplexwoningen, penthouses en rijhuizen biedt Maarten voor iedereen de gewenste woonbeleving.

Beweeg en klik op de kaart om jouw ideale woonbeleving te vinden, of gebruik de zoekfunctie onder de kaart.

Woontypes

Maarten biedt voor iedereen de gewenste woonbeleving.

Woon je liever stedelijker of dorpser? Met wat meer rust en overzicht of liever midden in een gezellige straat? Elke woning van Maarten heeft een persoonlijke buitenruimte en toegang tot gemeenschappelijk groen.

Maak kennis met de verschillende woontypes.

Appartementen

Maarten heeft heel wat verschillende types appartementen en penthouses.

Elk appartement biedt door de verschillende gebouwen met hun eigen troeven een unieke leefervaring, afhankelijk van de ligging, de bouwhoogte, het aantal slaapkamers en het type terras. Ook hoe het licht je appartement binnenvalt kan verschillen: een doorzonappartement heeft licht van voor en achter, een hoekappartement van twee hoekzijdes en een driegevelappartement zelfs van 3 zijdes – binnen Maarten is alles mogelijk.

Duplexwoningen

Een duplexwoning is je eigen grondgebonden woning van twee verdiepingen, met je persoonlijke voordeur en een privé tuinterras over de volledige breedte van je woning – net als een gewoon rijhuis dus.

Alleen zitten boven onze duplexwoningen nog twee bouwlagen met appartementen. Je hebt dus net als in een rijhuis buren in de straat, maar ook nog bovenburen.

woningEN

Alle woningen in Maarten beschikken over drie bouwlagen en een eigen tuin over de volledige breedte van de woning.

Sommige sluiten aan op de collectieve tuin, andere hebben een grotere privatieve tuin. De leefruimtes aan de tuinzijde zijn overal dubbelhoog met een royale raampartij om niet alleen ruimte te creëren, maar ook maximaal zicht en licht binnen te brengen.

FASE 1 UITVERKOCHT

We ontwikkelen momenteel fase 2.
Wil je graag op de hoogte zijn zodra de nieuwe verkoop start?

Schrijf je dan hieronder in.

Schrijf je hier in voor de volgende fase van Maarten

Maarten magazine

Lees alles over woonbuurt Maarten en Mechelen als woonstad.
Van architectuur en interieur tot mobiliteit en groen - in Maarten Magazine ontdek
je bladerend alle troeven.

 

Ciril is een project- en stadsontwikkelaar met 30 jaar ervaring. Onze naam verwijst naar onze bezieler Cyriel Demot en naar onze passie, city real estate. Als onderdeel van Democo Group zoekt Ciril naar opportuniteiten in onze steden om beter te kunnen wonen, werken en ontspannen. Dat doet het samen met andere bedrijven, de steden zelf en de mensen die er wonen: city real estate for real people.

011 859 713      –      info@ciril.be      –      Herkenrodesingel 4b B-3500 Hasselt