LIGGING

OVERAL VLAKBIJ

7

BEREIKBAARHEID

Hier woon je op een toplocatie.

AZ Sint-Maarten maakt plaats voor een groene stadswijk. Je woont er op 500 meter van de historische binnenstad en op 5 minuten van het station – maar tegelijk aan het rustige water van de vaart en aan een nieuw park.

Een ondergrondse rotatieparking, ruime fietsenstallingen en nieuwe fiets- en wandelpaden door de site heen maken Maarten volop toegankelijk voor iedereen.

MECHELEN OP ZIJN MOOIST

De beste ligging in Vlaanderen en één van de 10 Europese steden van de toekomst volgens de Financial Times: Mechelen is een bruisende centrumstad met de charme en de gemoedelijkheid van een groot dorp.

Niet alleen de kwaliteiten van de stad zelf trekken mensen aan, maar ook haar centrale ligging. Met een vlotte verbinding naar steden als Antwerpen, Leuven, Gent of Brussel, is de rest van Vlaanderen vlakbij. Mechelen is in volle bloei: de stad is de laatste jaren steeds meer in trek als woonstad. Bewoners getuigen vol lof over de leef- en woonkwaliteit en zijn trots op hun thuis die er alleen maar mooier op wordt. Met oog voor haar historische rijkdom, wordt voor en door Mechelaars gewerkt aan een groen, veilig en bruisend Mechelen van de toekomst.

Bushalte 50m

Bakker 450m

Bank 450m

Krantenwinkel 450m

Deelfietsen 600m

Bar Marie 500m

Supermarkt 800m

Kinderopvang 1km

Museum Hof van Busleyden 2km

Fitness 1,3km / 2km

 

Bushalte 50m
Bakker 450m
Bank 450m
Krantenwinkel 450m
Deelfietsen 600m
Bar Marie 500m
Supermarkt 800m
Kinderopvang 1km
Museum Hof van Busleyden 2km
Fitness 1,3km / 2km

 

AAN HET WATER

Bij Maarten woon je aan het water. Langs de autoluwe vaart kan je heerlijk wandelen, joggen of fietsen.

Trek erop uit met je gezin, je vrienden of je hond en geniet van nieuwe perspectieven: je laadt er je batterijen op en vindt er inspiratie. Een plek om je hoofd en je lichaam rust te gunnen, met een unieke sfeer in Mechelen. Ook een speels waterelement in het park wordt een punt van herkenning in Maarten en zorgt voor leven en beweging!

NIEUWE VESTEN
VLOT DE STAD ROND

Mechelen denkt duurzaam en maakt slim ruimte vrij om te bewegen, te ontmoeten en te verplaatsen.

Met de opening van de Tangent-weg, ontstaat een nieuwe verbinding. Hierdoor kan de stad de vesten ontlasten en omvormen tot een baan waar auto’s in één richting de stad kunnen verlaten. Op de ruimte die hierdoor vrijkomt, komt maar liefst 5 hectare nieuw groen, een busbaan en brede fiets- en wandelpaden die zwakke weggebruikers de mogelijkheid bieden om aangenaam en veilig in beide richtingen te bewegen. Vlotter en groener naar Maarten!

 

Een hart
voor de stationsbuurt

Maarten speelt een belangrijke rol in een ambitieus stadsproject: de vernieuwing van de stationsbuurt.

Het Stationsplein en de Leopoldstraat worden heraangelegd en de Hendrik Consciensestraat wordt autovrij. Het ontwerp van Maarten past binnen de toekomstige, moderne feel van deze buurt. De keuze voor sobere, duurzame architectuur geeft de wijk een tijdloze kwaliteit die toch hedendaags voelt en past binnen de sfeer van de vernieuwde stationswijk.

LAATSTE FASE NU IN VERKOOP

Bekijk alle plannen van
de appartementen

Bekijk alle plannen van
de woningen

Meer informatie
over dit project?

LAATSTE FASE NU IN VERKOOP

Bekijk alle plannen van
de appartementen

Bekijk alle plannen van
de woningen

Meer informatie
over dit project?

MAARTEN

BROCHURE

Ontdek alles over de laatste fase van Maarten in onze nieuwe brochure. Heerlijk wonen in de leefstraat, aan het water.

Je laatste kans om te wonen in Maarten!

MAARTEN

MAGAZINE

Van architectuur en interieur tot mobiliteit en groen - in Maarten Magazine ontdek  je bladerend alle troeven.

Lees alles over Maarten en Mechelen als woonstad.

Ciril is een project- en stadsontwikkelaar met 30 jaar ervaring. Onze naam verwijst naar onze bezieler Cyriel Demot en naar onze passie, city real estate. Als onderdeel van Democo Group zoekt Ciril naar opportuniteiten in onze steden om beter te kunnen wonen, werken en ontspannen. Dat doet het samen met andere bedrijven, de steden zelf en de mensen die er wonen: city real estate for real people.

011 859 713      –      info@ciril.be      –      Herkenrodesingel 4b B-3500 Hasselt