WONEN IN HET

Désiré-gebouw

Familiegeschiedenis

Voor Maarten was er het ziekenhuis AZ Sint-Maarten. En daarvoor was er de Sint-Jozefskliniek: een ziekenhuis gebouwd door dokter Désiré Peeters en zijn familie. Het hoogste gebouw van Maarten vernoemden we naar deze bezieler & oprichter van het ziekenhuis.

Stedelijk

Het Désiré-gebouw wordt met 7 verdiepingen het enige hogere gebouw in Maarten: het combineert een grootstedelijk karakter met de gezelligheid van de woonbuurt. Onderaan het gebouw vinden we een sterke stedelijke plint waar aan de Leopoldstraat kantoren komen. Wonen begint vanaf de derde verdieping, waar het gebouw zich een stukje terugtrekt van de straat: meteen wat hoger, rustiger en met meer uitzicht.

uniek uitzicht

Alle appartementen in het Désiré-gebouw zijn hoekappartementen: bewoners genieten van een zo breed mogelijk zicht over de historische stad, het groen en de vaart. Bij helder weer kan je in de verte zelfs het atomium zien schitteren. De ruime terrassen zijn deels inpandig en deels uitkragend: ze vormen een beschutte verlenging van de leefruimte die overgaat in een open terras om vanop uit te kijken. Dankzij de afscheiding in slanke stalen spijlen loopt het zicht onbelemmerd door – elke dag weer een verademing.

Zie je jezelf al hoog wonen in Maarten?

Dan is het Désiré-gebouw iets voor jou.
Download de brochure en ontdek je ideale appartement.

Ciril is de nieuwe naam van DMI Vastgoed. Met de naam beklemtoont het bedrijf 30 jaar ervaring in projectontwikkeling en een sterke focus op stadsontwikkeling: Ciril verwijst naar oprichter Cyriel Demot en naar City Real estate. Als onderdeel van Democo Group zoekt Ciril naar opportuniteiten in onze steden om beter te kunnen wonen, werken en ontspannen. Dat doet het samen met andere bedrijven, de steden zelf en de mensen die er wonen: City real estate for real people.

011 859 713      –      info@ciril.be      –      Herkenrodesingel 4b B-3500 Hasselt